Harrow,
Middlesex

The beauty of the wood is remarkable with the unforgiving white. The wood floor carries the natural tones of the great outdoors to create a divine, serene setting. The designer has cleverly framed the back wall in wood to create a ‘picture’ perfect design.

A niche is set within the design and is visually fantastic as it continues to complement the rest of the tones but it is the designers creative and passion for cooking that one will see that space more as functional and a necessity in everyday living.

The clean, crisp lines are disturbed perfectly with the raised bar to create some level of discretion for the sink. The bar, clad in the wood and against the white composite worktop, creates a rich, warming atmosphere.

Similar Projects

Mill Hill,
London

A greyscale bathroom! The tones of grey are consistent in the bathroom but ...

St. Albans,
Hertfordshire

A dark, matt ‘Carbon’ Rotpunkt kitchen energised by flooding th...

Queen’s Park,
London

A vintage look embodying the idea of imperfection in natural beauty with a ...

This website works best with cookies. They allow us to see how the site is being used.
If you continue without changing your settings, we will assume you are happy to receive cookies.