Southwark,
London

A stunning ‘concrete’ kitchen executed with great finesse and flair. The kitchen, situated in a penthouse apartment, had to be pre-assembled and was lifted in to place by a crane! The kitchen is perfectly balanced with natural and man-made materials.

The dark wood tones complement the concrete island impeccably. The large windows allow the light to flood in and softens the dark man-made ‘concrete’ island.

The open plan living space serves the penthouse well. The space dedicated to all three, living, dining & kitchen is proportionately divided.

Similar Projects

Hampstead Garden Suburb,
London

The V&A York roll-top bath centred amongst the marble clad walls will t...

Stanmore,
Middlesex

The use of space is ingenious just as the use of materials. The dark wood u...

St. Albans,
Hertfordshire

A dark, matt ‘Carbon’ Rotpunkt kitchen energised by flooding th...

This website works best with cookies. They allow us to see how the site is being used.
If you continue without changing your settings, we will assume you are happy to receive cookies.