St. Albans,
Hertfordshire

A dark, matt ‘Carbon’ Rotpunkt kitchen energised by flooding the space with light to create a ‘chic’, balanced feel to the kitchen. The dark worktops complements the depth of the coloured furniture but further creates a contrast with the light walls.

Every great kitchen has a secret but here there are two. The pocket doors delightfully reveal a magnificent bar complete with a wine cabinet. The second secret is the dining table converts effortlessly in to a pool table. A game anyone?

The minimal look is completed by the lack of handles on the tall units creating a focus on the fridge and freezer. The designer here has clearly used the concept of ‘less is more’ to it fullest.

Similar Projects

Kensal Rise,
London

A stunning collection of bathrooms. The cloakroom with the semi-precious st...

Hampstead Garden Suburb,
London

The V&A York roll-top bath centred amongst the marble clad walls will t...

Queen’s Park,
London

Prepare yourself for a journey. The interest created by the use of wood is ...

This website works best with cookies. They allow us to see how the site is being used.
If you continue without changing your settings, we will assume you are happy to receive cookies.