Stanmore,
Middlesex

The use of space is ingenious just as the use of materials. The dark wood units provides the continuity of the garden. This truly is bringing the outside in whilst retaining the feels of modern comforts. The gentle hue over the island provides not only functional lighting but creates the perfect ambience in an open plan living.

The mirrored splashback provides great drama as the reflective nature will always tell a different story. The depth of the space is blurred with the use of the mirror and creates a spacious look.

The bar stools around the island provide ample space for those quick snacks or meals or are perfect when entertaining. It creates a more sociable and functional space.

Similar Projects

Southwark,
London

A stunning ‘concrete’ kitchen executed with great finesse and f...

Mill Hill,
London

A bright kitchen with a splash of colour. The use of a bold colour really b...

Stanmore,
Middlesex

The use of space is ingenious just as the use of materials. The dark wood u...

This website works best with cookies. They allow us to see how the site is being used.
If you continue without changing your settings, we will assume you are happy to receive cookies.